De Nieuwsmodule van FTP Communicatie biedt u de mogelijkheid om dagelijks of wekelijks actuele financiële nieuwsberichten op uw website te plaatsen, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. U kunt een XML (of RSS)-feed toevoegen aan uw site of kiezen voor een iframe. Dan hoeft u of uw webbouwer slechts eenmaal de html-code toe te voegen aan een frame of pagina op uw website. In beide gevallen wordt het nieuws vervolgens automatisch ververst.

Voorbeelden van het nieuws bij onze klanten

Derksen FD zakelijk en particulier dagelijks

Boks Beijer & Co zakelijk en particulier wekelijks

Raadsheren zakelijk en particulier nieuws wekelijks

U heeft de keuze uit:

- Particulier nieuws
- Zakelijk nieuws
- Woningmarktnieuws

Als iframe, RSS/XML of per mail in Word

Het nieuws wordt dagelijks ververst als u kiest voor aanlevering als iframe en XML/RSS-feed. Wilt u de nieuwsberichten als Word-bestand ontvangen, dan krijgt u elke vrijdagmiddag een e-mail met de nieuwsberichten, die u vervolgens zelf kunt plaatsen op uw site. Bij het wekelijkse nieuws, ontvangt u ook een 'Trend van de week', een column over een actueel onderwerp die uit uw naam wordt geschreven en altijd verwijst naar uw advisering.

Specifiek kantoornieuws
U kunt ook uw eigen kantoornieuws laten opnemen in het nieuws. Bijvoorbeeld om uw nieuwe adviseur voor te stellen, een actie aan te kondigen of een uitbreiding te melden. Deze berichten kunnen wij voor u schrijven en in de nieuwsmodule op uw website plaatsen. Hiervoor gelden speciale tarieven. Informeer naar de mogelijkheden.

U kunt uw keuzes via het aanmeldingsformulier kenbaar maken. U kunt ook eerst om een nadere toelichting vragen. Wij nemen dan contact op met u of met uw webbeheerder.